top of page

Tuesday, August 11, 2020

Tuesday, August 11, 2020

Nuk do të përpiqesha t’ju shkruaja… por i kam borxh gjakderdhjes dhe veprës së stërgjyshit tim, gjyshit tim, babait tim…, ata për çështjen e kombit shqiptar dhe kombit Amerikan “derdhen gjakun dhe humben pasurit mira vjecare.... Sepse stërgjyshi dhe gjyshi im u diplomuan në universitet në Amerikë. Gjyshi im pasi mbaroi universitetin kthehet në tokën e të parëve të tij ... mbase disa vjet me një mision shkon në Amerikë, me punën e gjyshit tim ..., miku i tij i hershëm emërohet ambasadori i parë në tokën e shqiponjave, gjyshi im dhe Ambasadori Ulysses Grant-Smith. arrin në Tiranë Dhjetor 1922 .... Sapo komunistët serbo-rus e skllavëruan, u grabitën të gjitha pronat e shumta, u dogjën vilat ..., gjyshi, xhaxhallarët, babai dhe nëna e shtatë muajsh shtatzënë u arrestuan! Unë kam lindur në burg ndoshta katër ditë mbase-arestimit... atëherë gjyshi im, mbasi beri shum vite burg u pushkatua vetëm sepse ai kishte ide dhe ndikim amerikan, gjyshi im fliste shtatë gjuhë, por nëse historia e familjes Pilinci është me qindra vëllime të historisë ...

Z. Shkreli!

Ne jemi të vetëdijshëm për misionin tuaj të hershëm ... dhe për misionin e ri në Tiranë ...., kemi lexuar edhe fjalët, kritikat dhe këshillat për ambasadën tonë në Tiranë, për Ambasadorin Yuri Kim ..., ju jeni bërë! për fat të keq ..., gjuha që përdorni në lidhje me ambasadën tonë zonjë Kim ..., jo sepse Ju jeni kritik ndaj saj ..., Ambasadori Kim. Por sepse, në sjelljen tuaj, ka më shumë etiketa ofenduese fyese sesa argumente të fakteve burimore ... por ju këshilluat gjithashtu Ambasadorin Kim ..., sikur të ishe eprori i saj !? Por ju harroni se Zonja Kim, është ambasadori që përfaqëson Amerikën, dhe ju nuk jeni askush ...., me atë fjalor si dikur kur keni larë enët dhe pastruar pallatet e New York.


Z. Shkreli! Ne e njohim shumë mirë njëri-tjetrin, dua të them Vlera-politike ..., Ne jemi në vendin e duhur për çështje kombëtare dhe ndërkombëtare .... e dimë punën dhe misionin e ish-Zërit të Amerikës ..., politika e Enverit i dërgoi njerëzit që të përçanin emigrantët .... ata erdhën për një kohë të shkurtër dhe afroheshin Uashingtoni… filluan të punonin si pastrues me vone folës i Zërit të Amerikës, ata vërtet dërguan nga Tirana..., por ata misionarë serbo-rusë ... dhe mbase 90te prej atyre që punuan në Radio Tirana u diplomuan në Kinë dhe Moskë ata mallkuan dhe fyen Amerikën dhe sot ata folës të thirrur (Zëri i Amerikës ) ata gjejnë mënyra për të përçarë shqiptarët dhe për të ulur vlerat shqiptare...


Ne e dimë .... para se të botoni traktin e traktit 'Dua të them se deklaratën e datës 08/07/2020 kundër United States Secretary Mike Pompeo. dhe kundër 98% të shqiptarëve pro-Amerikanë ... A e dini se Amerikanët dhe Shqiptarët janë bashk një trup ..., Ju, përgatitur mirë “titulli” nga shoket e vjetër, shoket e rinj të Tiranës..., Ju thoni: 'Pse Mike Pompeo anashkalon Shqipërinë dhe Kosovën? '


Z. Shkreli, ju filluat avazin e vjetër të misioneve të hershme ..., po ashtu Ju thoni: 'Marrëdhënie të ngrira, veçanërisht të Shteteve të Bashkuara me Shqipërinë' ... e tje, tje., fjalori antishqiptare dhe pro serbo-rus... Si guxoni të shkruani me një titull; 'Pse Mike Pompeo injoron Shqipërinë dhe Kosovën?' Ju shkruani titullin, si ish shoket tuaj (pjatalarëse) ... Prof. Dr. Mike Pompeo u diplomua në Shkollën Juridike të Harvardit, u diplomua në Shkollën e Akademisë Ushtarake, U, S Shtëpia e Përfaqësuesve, Politike Party Republikane, Drejtori CIA, dhe tani Sekretari i Shteteve te Bashkuara Mike Pompeo. Ju, një varës i rremë intelektual.


Z. Shkreli, dihet fakt, ka filluar zyrtarisht; Miqësia Amerikano-Shqiptare që nga viti 1922 ... Fillon me Ambasadorin e parë Ulysses Grant-Smith në Dhjetor 1922. Amerika ka deklaruar zyrtarisht me vite mbrojtjen e shqiptarëve dhe Shqipërisë ... Amerika i tha komunistit Ruse Nikita Hrushovi 'Shqipëria nuk prek, Populli shqiptar është me NE .... Por unë dua t'ju kujtoj gazetarëve-analistëve të atyre të vetëshpallurve dhe atyre katër partive të emëruara nga komunist Ramiz Alia ... Pse mendoni ..., si orekset serbo-ruse të cilën ata ëndërrojnë të shkatërrojnë miqësinë Amerikano-Shqiptare ... Sigurisht që lista e (NON GRATA) po rritet çdo ditë ..., gjithashtu SPAK dhe Byroja e Hetimit filluan të heqin mbeturinat, hajdutët, keqformuesit, mashtruesit, si lloj analisti antiamerikan tip Fatos Lubonja, spiunë të hershëm dhe të rinj në shërbimin serbo-rus, vendi tyre burg-Rec ...

2 則留言


why not

按讚

yes

按讚

Lini një Përgjigje  -  Anuloje përgjigjen  Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. 

Fushat e domosdoshme shënohen   

(Your email will not be shown.)             Koment

bottom of page