top of page

Our Chairman

Z. Pellump Gani Pilinci i lindur me 16 Prill 1948 ... në burgun e Maliqit ..

Familja më e pasur e Pilincit ... dhe patriotët ...

Familja Pilinci ka punuar për një shekull për çështje kombëtare .... Pilincat e vrarë me shekuj ... nga plumbat e armiqve shekullorë ...

Ster-Gjyshi i tij Z. Hamet Gani Pilinci i frymëzuar nga çështjet kombëtare ... dhe i diplomuare në Yale College Connecticut, SHBA në 1877-1881 ..

Gjyshi Z. Hetem Hamet Pilinci, i diplomuare në New York College, USA në 1912-1916 ... atëherë gjyshi i tij Prof. Hetem Hamet Pilinci me një mision të veçantë në Amerikë 1921-1922 me mikun e tij të hershëm Z. Ulysses Grant-Smith, me punën të gjyshit të tij 'Pilinci ...' shoku i tij u emërua ambasador në Shqipëri, gjyshi i tij Prof. Pilinci dhe ambasadori Ulysses Grant-Smith mbërritën në Tiranë në nëntor 1922 ...'


Kështu që Pellump Gani Pilinci lindi në 16 prill 1948. Pasi u rrëmbye nga komunizmi sllavo-rus ..., vilat u dogjën dhe fabrikat plaçkitën tërë pronën .... të kuqtë e Stalinit !? ata arrestojnë gjyshin e tij, xhaxhallarët, babanë 'Gani Hetem Pilinci dhe nënën Zarife Pilinci shtatë muajshe shtatëzënë .... Kështu që Pellump Gani Pilinci i lindur në burgun e Maliqit pas 7 shtatë ditësh arrestimi .... Pellump Gani Pilinci në kampe përqendrimi.., Tepelena , Kruje, Saver, Shtyllas, Gjaze, përsëri Shtyllas ... komunistët eksperimentuan për herë të parë me Pellump Gani Pilincin !? për pesë vjet nën arrest shtëpiak.


Z. Pellump Gani Pilinci si familje, 'Me ndihmën e miqve të gjyshit të tij, amerikanë amerikanë ...' Z. Pellump Gani Pilinci, arrin në Amerikë në maj 1975 ...Prof. Pellump Gani Pilinci u diplomua në Universitetin Shtetëror të Montclair NJ në 1980 me diplomë master’s degree dhe gjithashtu ka përfunduar shumë kurse speciale speciale ndërkombëtare ... Ai ka qenë profesor në disa College NJ...


Në fillim të vitit 1976, Pilinci u takua me zotin George H.W. Bush ..., zoti Bush e dinte për familjen "Pilinci". Bush dhe Pilinci udhëtuan disa herë në Ballkan, Evropë, Shqipëri.


Ishte ideja e Bushit për të rrëzuar Murin e Berlinit ... në fillim të vitit 1976, Bush ishte i pari në CIA. Bush, i caktuar me qëllim .... Zëvendës President, fillon politika e inteligjencës .... rënia e shpejtë e Murit Berlin ... Ndërsa për

Presidentin Ronald Reagan ai ishte i mirë për filmat Artistike.


Profesor Pellump Gani Pilinci, punën e tij amerikane për çështje kombëtare dhe ndërkombëtare për 45 vjet, dhe vazhdon ... Ballkani, Evropa dhe më tej ...., i shpeshtë "sulmi në tentativë" i plagosur tre herë ... 1975, Itali, 1985 Bruksel, u plagos rëndë në Nëntor 1989 Berlin....


Profesor Pilinci thotë: 'Do të vazhdoj me të njëjtin program deri në fund të jetës sime ... derisa të përfundoj në varësi të 100% të Ushtrisë amerikane dhe ngritjen e flamurit 🇺🇸🇦🇱 në çdo cep të Shqipërisë për shekuj. Do t'i mbaj fjalët dhe testamentin e babait tim, gjyshit tim, ambasadorit të parë Ulysses Grant-Smith dhe George HW Bush. Por nuk duhet të harrojmë ëndrrën e 98% të dashurisë së shqiptarëve për ta thirrur Shqipërinë .... Amerikën e Vogël në zemrën e Evropës ...

Comments


Lini një Përgjigje  -  Anuloje përgjigjen  Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. 

Fushat e domosdoshme shënohen   

(Your email will not be shown.)             Koment

bottom of page