top of page

Lexoni Program 2

2.Partia Shpresa Demokrate garanton bashkimin e Shqipërisë së vërtetë Brënda kufijve të saj natyrore.

a.Fqinjët tanë duhet ta kenë të qartë se padrejtësia historike nuk mund të shkojë aq larg. (Aq sa shkoi rënia e Murit të Berlinit. )                                     

b. Partia Shpresa Demokrate nuk do ta reshtë kurrë punën për t’i bërë shqiptarët të ndjehen e të jetojnë si komb unik, ashtu si na ka krijuar vetë natyra, në trojet e stërgjyshërve tanë, më të lashtë ( PELLAZGET ILIRET E SOT SHQIPTARET.) SHQIPETARET me të lashtë se të gjitha kombet e tjera të Ballkanit e të Europës. Nuk do të reshtë kurrë së punuari për të bërë realitet aspiratën, për të cilën derdhën gjakun dhe na e lanë amanet të parët tanë: bashkimin e komit shqiptar Brën kufijve natyr 

Comments


Lini një Përgjigje  -  Anuloje përgjigjen  Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. 

Fushat e domosdoshme shënohen   

(Your email will not be shown.)             Koment

bottom of page