top of page

7 Gusht 2020

7 gusht 2020


THIRRJE "BIEN KAMBANAT NE TE GJITHE SHQIPERINE! " Partia Shpresa Demokrate është parti "demokrate e djathtë" mbi bazën parimeve të demokracisë së djathtë amerikane. Eshtë dosja e hapur për Shqipërinë, është realiteti i shqipëtarve. Eshtë shpresa e fundit e mëmëdheut tonë. Qëllimi i Partisë Shpresa Demokrate është: të marrë përsipër, me përgjegjësi të plotë përpara Kombit, misionin e nxjerrjes së tij nga kriza ekonomike, politike dhe morale, në të cilën e kanë zhytur politikat antishqiptare të zbatuara nga qevërisjet e derisotme. BIEN KAMBANAT NE TE GJITHE SHQIPERINE! Bashkohuni me ne, motra dhe vëllezër! Veri, Jug, Lindje dhe Perëndim! Jemi te një race, të një gjaku, te një gjuhe e të një Kombi! O shqiptarë, mos harroni ne jemi " Pellazgë Ilirë " Jemi vëllezër! Mëmëdheu na thërret! Le t'i japim besën njëri-tjetrit për përmbushjen e amanetit të të parëve tanë, për realizimin e interesave dhe të aspiratave të kombit, për të punuar e për të luftuar, që fëmijëve tanë t'u krijojmë një Amerikë të vogël e t'u lëmë parajsën, krenarinë kombëtare, dinjitetin e një kombi të bashkuar, Shqiperinë e lirë e të siguruar brënda KUFIJVE TE SAJ NATYRORE! Zoti, e bekoftë rrugën tone! Zoti e bekoftë kombin shqiptar!.. Zoti e bekoftë 🇺🇸🇦🇱 kombin Amerikam. Kryetari i Partisë Shpresa Demokrate Prof. Pellump Gani Pilinci

Comments


Lini një Përgjigje  -  Anuloje përgjigjen  Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. 

Fushat e domosdoshme shënohen   

(Your email will not be shown.)             Koment

bottom of page