top of page

              Facebook.com/ProfessorPilinçi

Koha është TANI për të eleminuar të dy palët e Ramis Alis (PD-PS)

Këmbanat po bien në të gjithë SHQIPRINE ... ... dhe në BOT kudo që janë shqiptarët e mi 'jetim'. Bashkohuni me ne... intelektualët, të rinjtë, pensionistët, ushtarakët, mësuesit, njerëzit e shkolluar brënda dhe jashtë dhe ata që e duan Shqipërinë e VRTET.

 

Ju ftojmë të regjistroheni si anëtar i partisë 'Shpresa Demokrate"

Të krijojmë për fëmijët tanë një Amerikë të vogël në zemër të Evropës... dhe t'i lëmë ata parajsë, krenari kombëtare, dinjitetin e një Kombi të Bashkuara, një Shqipëri të lirë dhe të sigurt brënda të saj Natyrorë!...

Kryetari i Partisë Shpresa Demokrate

Prof. Pëllump G. Pilinçi 

bottom of page